b-on foot DUET

Klaar voor onmiddellijke verzending, levertijd circa 1-3 werkdagen

  • 50705
U heeft de keuze voor een verfrissende spray of voor stofvrije hygiëne - de twee ergonomische...meer
Productinformatie "b-on foot DUET"
U heeft de keuze voor een verfrissende spray of voor stofvrije hygiëne - de twee ergonomische handstukken met LED-licht en trillingsarme, stille micromotoren zijn altijd bij de hand. Met geïntegreerde sproeileiding of all-round afzuiging creëert u niet alleen de beste behandelingsresultaten, maar ook echte wellness-ervaringen!
Een hygiënisch gecoat werkblad, een stabiel metalen meubel op lichtlopende wielen, onderhoudsvriendelijke geïntegreerde voetverzorgingstechnologieën en een stabiele uitschuifarm creëren optimale voorwaarden voor comfortabel werken. De bovenste lade is voorzien van UV-C verlichting voor het steriel opbergen van accessoires. Drie andere comfortabele lades bieden voldoende opbergruimte.
Ook bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een loupelamp

Verfrissende spray
Met regelbare snelheden van 3.000 tot 42.000 tpm, rechtsom/ linksom draaiend en in tien stappen regelbare sproeihoeveelheid, vindt u voor elke behandeling de juiste instelling. De vloeistoftank is voldoende voor vele uren behandeling.

Hygiënische afzuiging
De afzuigcapaciteit is traploos regelbaar tot 250 liter per minuut. De flexibele verbindingsslangen tussen het handstuk en het toestel bieden ongeveer 1,6 meter bewegingsvrijheid.